Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Helga, 9 veckor

Juni 2019Posted by Monica Tue, July 30, 2019 20:56:24
Helga växer ju såklart. Nästan så det syns varje dag.

Första veckan har vi i huvudsak varit hemma och boat ihop oss men nu har hon fått vara en sväng till djuraffären med oss och köpa mat samt en fluffig kampleksak som hon valde själv. Och en kort tur i skogen också.

Jag prioriterar ju som tänkt att leka med henne och hon har redan i sig själv kamp/föremålsintresse. Och sådant tycker jag om. Hon känns som en ganska sansad dam även om hon ser allt och kan mycket redan. Som att hoppa ner kompostgaller och hoppa upp i sängen.


Efter några dagar då Isis försökt få igång lek med henne vågade Helga släppa loss och de har så roligt ihop. Isis hade verkligen behövt en dalmatinerkompis långt tidigare.


Hon är en härlig liten hund vår Helga.

Så valplyckan är fortsatt stor, som alla andra valpar tuggar hon gärna och rejält på en -även på andra saker med och lämnar pölar och kluttar efter sig inomhus. Och ute också såklart.

Trots det är ju valpar helt oemotståndliga.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.