Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Uppvisningsekipage??

April 2011Posted by Monica Mon, April 04, 2011 20:39:24

Idag for jag med öppenträning, rallylydnad med Ville. Då bygger man banor och tränar såklart - med instruktör. Och fikar, passivitetsträning med fika är alltid bra för förarna!

Vi byggde 4 banor och några skyltar var nya för mig eftersom det var mer avancerade ekipage med också. Men det är ju bara att prova. Det är ganska mycket att gå 4 banor med 10 skyltar i varje, men det gick jättebra för Ville han snokar knappt alls nuförtiden och är så uppmärksam att jag kan gråta av glädje, eller kanske inte men nästan!

Jag valde ju att belöna vid varje skylt eftersom det var ganska så mycket svårare för honom att orka gå flera långa banor. Och så får man ju leka lite apa också mellan varven för att hålla hunden på alerten. Så det var jättekul och positivt att det gick så bra och sedan var det ett glatt gäng som var där och tränade, det blev en massa tok och sådant gör det hela roligare!

Och till helgen ska djurkliniken som är vägg i vägg med hundens hus där vi tränar ha öppet hus och då ska hundens hus bland annat ha rallylydnadsuppvisning och jag fick frågan om vi kunde vara med på den! Så jag ska fundera en stund. Fast det beror nog inte på att vi är så himla bra men det är ändå kul att ha fått frågan. Och ja det kanske hade varit kul att vara med på något sådant ska fundera till imorgon!

Min lilla svarta buse verkar ju faktiskt gilla detta med rallylydnad mer än jag trodde att han skulle!

Middag idag var stekta ägg, skruvisar och kassler med creme frachie och någon afrikansk kryddblandning jag inte minns namnet på samt vitlök.

  • Comments(6)//blogg.pudal.se/#post69