Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Födelsedagshund

Januari 2019Posted by Monica Sat, January 19, 2019 18:39:57
Vår största bushund fyller hela 7 år idag. I hundvärlden är man väl medelålders då men när det gäller henne är jag inte säker på det. Inte ens med en misstänkt muskelinflammation i skuldra/nacke känns hon särskilt värdig och åldrad. Det är tur att hon är så bra på att slappna av och ta det lugnt också

Eftersom hon är lite konvalescent så fick hon märgben i födelsedagspresent och sedan skall vi till hundfysioterapeut också. När det läkt tror jag att jag ska börja simma i bassäng med henne på vintern i alla fall.

Här kommer i alla fall en liten kavalkad med bilder från de 7 åren vi haft ihop med min (fortfarande i huvudet i alla fall) stora valp.

Isis några veckor gammal med mamma Bertha och syskonen

2012: En väldigt ung Isis fick bekanta sig med en älgklöv inför att vi skulle träna viltspår och det gjorde vi också sedan.

2013: Att leka med vatten har ju alltid varit hennes grej.

2014: Skor har ju också alltid varit en passion....

2015: Vi tog oss en semestertur till Spanien och Gibraltar med Isis och Ville.

2016; Hajdalmatiner som fångar Frolic.

2017: Att sova bekvämt i soffan med kudde och allt hör ju till konsten att njuta av livet som hund. Hon brukar själv hämta kuddar att sova på och hoppsan ibland exploderar de!
2018: Även om hennes största hobby såklart är att få springa i skogen och vid havet!


2019: En stilig dalmatinerdam har det blivit med åren. Grattis Isis.
  • Comments(2)//blogg.pudal.se/#post364