Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Hundkul

Mars 2017Posted by Monica Sun, March 19, 2017 15:27:00

I helg bokade jag agilitybanan där vi tränar för att få lite extra träning med alla hundarna. Isis får lite mer avancerade banor såklart än Alwex. Och Ville får inte hoppa efter att jag lät honom hoppa över hinder hemma på lägsta läget så verkade han bli lite stel. Men springa över nedlagt hinder, slalom och tunnlar det kan han. Och även vippen fick han gå på för det syntes så på honom att han ville det men då sänkte såklart jag ner den mjukt åt honom. Han var så stolt när han gått den. Ja jag är faktiskt av den uppfattningen att även hundar kan vara nöjda med saker de gör.

Alwex är en mer försiktig general men springer igenom bland annat slalomen och en kortare tunnel nu.


Han tyckte tunneln var lite läskig först men man har ju draghjälp av de andra hundarna faktiskt. Kunde de så kunde han och vips så sprang han igenom den han med.

Några filmer på Isis (kommer) .Första gången Isis får slå ner vippen själv, nu får hon börja ta den med mer fart. På filmerna syns tydligt hur glad hon är, underbart att se tycker jag. Jag gick själv med pudlarna så då blev det ingen film.
Men alla hundarna hade kul och Isis som sagt verkligen älskar det.Även idag hade vi hundkul , att få springa på stranden är det bästa som finns tycker alla hundarna. Och Isis älskar ju att bada och tydligen var det badsäsong igen bestämde hon sig för .
Näste helg blir det inlärnings- och belöningsteknik och helgen därefter bph med Alwex, spännande!

  • Comments(3)//blogg.pudal.se/#post350