Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

BIGx2

Augusti 2012Posted by Monica Sun, August 26, 2012 18:48:27
Idag var det inofficiell utställning i Matfors som träning för Isis först och främst. Men eftersom vi ändå skulle dit så passade jag på att anmäla Freja också.

Bäbis var jätteduktig på att visa tänder och stå och gå, jag hade trott hon skulle yrsla runt mer men inte då. Hon är en ganska cool dam om än sprallig.

Så duktig på att ställa upp sig särskilt med tanke på att det var första utställningen.

Resultatet blev BIR och BIG-valp och en kritik som jag tycker kändes rättvis:

7 mån. Kraftfull tikvalp. Välformat feminint huvud. Bra hals och rygg. Välutvecklad bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Bra ben och tassar. Rör sig lätt, kunde önskas något mer påskjut. Bra pälskvalite. Tilltalande helhet. Bra temperament.

Isis i rörelse matte har visst precis slagit på bromsen.

Sötaste var ju också med och där blev resultatet detsamma BIR och BIG. I BIS-finalen bad domaren nästan om ursäkt för att vi inte fick fortsätta hon sa du har en så fantastiskt vacker hund men .......Jag tror det var pälskonditionen vi for på. Eller så var de andra hundarna ännu bättre smiley

Vackraste Freja!

Tik av tilltalande typ. feminin. Välformat huvud. Utmärkt hals och rygg. Välkroppad. Utmärkta vinklar. Välgående. Ok pälskvalite. Trevligt temperament.

Kul var det i alla fall då jag planerat att ställa ut så mycket mer i sommar men det blev ju inte så. Och nu är ju den här utställningssäsongen i stort slut. Och kul då bäbis var så duktig. Freja också såklart men det väntar jag mig ju på ett annat sätt.

  • Comments(6)//blogg.pudal.se/#post224