Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Flykten från Alcatraz

Juli 2012Posted by Monica Sat, July 28, 2012 16:28:44
Iadg bestämde sig Theo för att visa vilken väg han tagit ut. Han stirrade envetet på husse och jamade som bara en bengal, eller siames, kan. Husse följde då efter honom ut i vår inhägnade uteplats som alltså katterna också kan vara ute i. Uteplatsen är mellan huset och garaget som är fristående.

Därefter klättrade han upp på partytältets tak efter ett av benen (då ropade husse på mig att komma och ta med kameran för han gissade att det var något på gång) och hoppade över till garagetaket.......Och över till andra sidan där inget kattstaket finns. Där vi plockade ner honom med hjälp av en stege. Han gjorde sig ingen brådska alls utan tog det lugnt och lät sig snällt fångas in, så han verkade inte vara på rymmen på riktigt.

Det är flera meter till taket med det hindrar visst inte en bengal.

Utan snarare som att han ville stila och berätta hur smart han är, eftersom han hämtade husse innan han började ta sig ut...... Katter är märkliga och underhållande djur. Och på Theo ser man verkligen att kugghjulen snurrar i huvudet och att han planerar saker.

Utbrytarkungen.

Dörren ut är nu stängd, tältet åker ner ikväll!

Och jag lyckades även få några bilder på mitt svåraste motiv, d v s Belle också idag. Hon vill aldrig vara med på bild!


Sötaste kattflickan!

  • Comments(6)//blogg.pudal.se/#post217
Next »