Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Grattis Belle

Oktober 2011Posted by Monica Mon, October 31, 2011 18:20:44
Idag har vår vackraste kattdam födelsedag hela ett år gammal blir hon! Hon är verkligen en dam ut i fingerspetsarna med ett behagligt och älskvärt väsen som sig bör för en Birma!

Att hon sedan är en vacker dam som fått NOM och CAC på de två utställningar vi hunnit vara på gör ju inte saken sämre!

Hon var så trevlig att vi kunde tänka oss en till och goda uppfödare förtjänar att upprepas så därför fick hennes halvbror flytta in. Numera är de nästan lika stora och såpass lika varandra att jag alltid måste titta till lite extra för att se vem som är vem.... Här ovan försöker hon köra bort brorsan från bästa sovplatsen genom att killa honom i tassarna!

Hon fick sig lite hamburgerkött och grädde av mig i morse som födelsedagspresent för en sann Birma tycker om och äter allt!

Tyvärr har jag inte något bildredigeringsprogram som kan fixa ögonen! Belle nederst och brorsan överst!

Precis lika mjuk och go som hon ser ut.

Hon har även börjat löpa nu och gör t o m det som en elegant birmadam. Ingen skrålande marskatt inte. även om hon förvisso pratar lite mer än vanligt men fortfarande väldigt försynt!

Belle ute- det är det bästa hon vet. Även om det bara blir korta snabba svängar nu när det är så kallt.

Så återigen grattis till vår födelsedagskatt, det har varit ett trivsamt första år och vi hoppas såklart på att nästa år blir likadant!

  • Comments(6)//blogg.pudal.se/#post126
Next »