Drumty's

Drumty's

Dalmatiner och dvärgpudel.

En blogg främst om mina hundar Mer om dem finns på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar och länk till din hemsida.

Om det är någon som har krångel med kommentarer eller vill kunna prenumerera på inlägg, skicka gärna en epost så får ni en inbjudan av mig så ni kan skapa en profil. Det fungerar bättre då!

Valp valp valp vad annars?

Juni 2019Posted by Monica Sun, August 18, 2019 11:11:13
Helga blir idag 12 veckor, och det går fort.

Hon är verkligen i pirayastadiet och tuggar på precis allt, dessutom är hon en riktigt bra höjdhopperska hon lärde sig snabbt att hoppa upp i soffan (och sängen) . Hennes ben har vuxit så hon har en oanad räckvidd på bänkar och bord redan......
Fyllda kongar och älghudstugg är bra till små bitvalpar

Och en glad och charmig valp såklart, som vill tugga ben i knäet på en och ligga och sova nära, nära ibland.Vi har mest fortsatt med att bara leka, gå korta koppelpromenader här i området och såklart ut i skogen med de andra. Vi har även varit till havet och hon sprang glatt i vattnet efter strandkanten och sedan ut, så hon badade faktiskt, här är filmen från det.

Hon är modig men inte sanslös på något vis. och fortsatt är hon och Isis lika förtjusta i varandra, Isis är en bra lektantVi har även miljötränat hon har fått följa med som sällskap till veterinären, in till Ängelholm, djuraffären och handla. Och se korna på baksidan av huset det var spännande.


Sedan har jag kört korta pass med lek med henne men inte tränat ett dugg på annat. Ja kloklippning och sådant och det går hur bra som helst. Bara att ge henne en tuggpinne och sedan klippa och en dutt mjukost för varje klipp så går det galant.

Men nu är det slut med lat-livet för idag startar valpkursen.

Helga 11 veckor

Isis och Alwex tränar jag såklart vidare med agilityn och bägge jobbar efter bästa förmåga. Isis är inte riktigt ännu hemma i slalomet och så länge det inte sitter blir det inte någon tävling. Övriga hinder funkar bra. Hon är så duktig faktiskt!


Att helga växer- det märks bland annat på att hon knappt ryms i hundbäddarna mer. Jag köpte därför en stor hundbädd åt henne och så här bra blev det.....
  • Comments(0)//blogg.pudal.se/#post378
Next »